Ads Top

Race om Duurzaamste Studentenhuis 2014 van start

Verwarming lager en trui aan, onder de douche springen met medestudenten en eten bij kaarslicht om daarmee een positief effect te hebben op de wereld! Tijdens de landelijke competitie Het Duurzaamste Studentenhuis maken studenten met hun energiezuinige en milieubewuste acties kans op prijzen tot 1000 euro.
Tijdens de competitie - die loopt van 6 januari tot 6 februari - voeren deelnemende studentenhuizen twee duurzame acties uit. Met de actie 'Koud? Trek een trui aan!' en een actie die je helemaal zelf kunt bedenken, zet jij je in voor minder verspilling en meer duurzaamheid!
Deelnemers uploaden foto's en video's van hun acties op www.duurzaamstestudentenhuis.nl. Een jury en bezoekers van de website bepalen samen welke studentenhuizen in de prijzen vallen.
Dus schrijf je in, upload twee acties en werf die stemmen! Tijdens de competitie kunnen deelnemers bezocht worden door het 'DSH'-mediateam. Dit is dé kans om hun huis in de spotlight te zetten zodat ze kunnen laten zien hoe duurzaam ze al zijn of gaan worden. De huizen met de meeste stemmen worden bekeken door een jury. Samen bepalen jury en stemmers wie Het Duurzaamste Studentenhuis 2014 wordt. De winnaar krijgt een bedrag van Euro1000,- om duurzaam te besteden. De tweede en derde prijs zijn respectievelijk Euro750,- en Euro500,-.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.