Ads Top

ANBO Energiecollectief: besparing gemiddeld 293 euro

Ruim 28.000 huishoudens hebben zich bij ANBO ingeschreven voor een fikse korting op hun energiekosten. Een dezer dagen konden energieleveranciers tegen elkaar opbieden om deze inschrijvers het scherpste bod te mogen doen. De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) kwam als winnaar uit de bus. De tarieven van NLE leveren per deelnemer een gemiddelde besparing op van 293 euro. Alle inschrijvers krijgen de komende periode een persoonlijk aanbod en kunnen tot 18 december beslissen of zij overstappen naar NLE.
Ook voor het tweede energiecollectief heeft ANBO een veiling uitgeschreven onder energieleveranciers die tegen elkaar konden opbieden. “Wij zijn erg blij met dit mooie resultaat. Zo’n grote korting voor zo veel senioren op zoiets essentieels als energie”, laat ANBO-directeur Liane den Haan weten.
De inschrijvers kunnen op een makkelijke manier overstappen. De ruim 28.000 inschrijvers ontvangen tussen 6 en 12 november een persoonlijk aanbod en hebben tot 18 december de tijd om dit aanbod te accepteren.
Voor personen die te laat waren met het inschrijven voor dit energiecollectief is er goed nieuws. Zij kunnen nog tot 26 november inschrijven en ontvangen daarna een persoonlijk aanbod via e-mail. Ook zij moeten dan voor 18 december beslissen of zij van dit aanbod gebruik willen maken en overstappen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.