Ads Top

Tulip Oil versterkt zijn positie in Rhein Petroleum

Tulip Oil Holding BV heeft een additionele 15% aandeel in Rhein Petroleum GmbH (¨Rhein Petroleum¨) van Deutsche Rohstoff AG (Deutsche Rohstoff¨) vergaard. Hiermee wordt het aandeel van Deutsche Rohstoff van 25% naar 10% teruggebracht. Tulip Oil zal na deze transactie 90% van de aandelen beheren.
Tulip Oil is een olie- en gasbedrijf, opgericht in juli 2010. Het management bestaat uit ex-Shell managers. Het bedrijf richt zich op activiteiten in West-Europa en wordt gefinancierd door mede eigenaar Barclays Natural Resource Investments. BNRI is een mondiaal participatiebedrijf dat zich richt op investeringsmogelijkheden op het gebied van natuurlijke grondstoffen.
Ir. Erik Steenken, CEO van Tulip Oil en Managing Director van Rhein Petroleum laat weten: "We hebben zojuist een 3D seismische studie over een gebied van 650m2 in de Rijnvallei en Beieren afgerond. De eerste resultaten van dit onderzoek naar de aanwezigheid van commerciële olie- en gasvelden zijn veelbelovend. Deze acquisitie past buitengewoon goed binnen onze strategie and geeft ons volledige controle over de activiteiten van Rhein Petroleum. Daarbij is het in lijn met ons doel om in Duitsland verder te groeien."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.