Ads Top

LED lampen financieren door bespaarkoop

In deze tijd van economische crisis en duurzaamheid is de overstap van conventionele verlichting naar LED-verlichting een logische. Waar spaarlampen giftige stoffen als kwik en lood bevatten is hier bij LED-verlichting geen sprake van. Tot op heden werd deze overstap bemoeilijkt door de hoge investering.
Leds Refresh uit Zaandam heeft hier nu een oplossing voor gevonden; bespaarkoop. Door de besparing op de energierekening lost de gebruiker de producten af. Hierdoor wordt deze duurzame verlichting voor iedereen haalbaar, aangezien er geen investering meer gedaan hoeft te worden. Er kan een besparing van 60 tot 90 procent behaald worden ten opzichte van gloei-en halogeenlampen.
Wat veel ondernemers niet weten is dat er fiscale maatregelen te treffen zijn voor LED-verlichting, zoals de Energie Investerings Afrek. Dit kan een interessant “duwtje in de rug” zijn voor veel ondernemers.

1 opmerking:

  1. Er is vandaag bij http://www.hurryup.nl zelfs een aanbieding. Drie 9W LED lampen voor 30 euro. Ik heb ze al aangeschaft en hoop dat ze lekker lang meegaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.