Ads Top

Eneco naar klimaattop


Eneco reist zaterdag 12 december als enig Nederlands energiebedrijf met de Kopenhagen Express naar de klimaattop in Kopenhagen. Tegen de achtergrond van de COP 15 gaat Eneco met haar meegereisde partners aan de slag met de vraag: "Welke bijdrage kan het energiebedrijf van de toekomst leveren aan een beter klimaat en wat is het klimaat voor dit energiebedrijf van de toekomst?"
Voor Eneco zaterdag met de Kopenhagen Express afreist naar de klimaattop geeft ambassadrice Leontien van Moorsel de aftrap tijdens het klimaatevenement Beat the Heat Now. Op een speciaal spinfiets, van Remi Veenman, die energie terug geeft aan het net fietst Leontien als fan van duurzaam de elektriciteit van het evenement aan. Als partner van Beat the Heat verzorgt Eneco de groene energie van het evenement. Aan het eind van het nationale evenement stapt Eneco samen met haar partners op de Kopenhagen Express richting de de klimaattop.
Zoals bekend stapt ook minister Cramer in deze trein. In Kopenhagen wil Eneco een bijdrage leveren aan een beter klimaat door te verkennen wat een energiebedrijf zelf kan bijdragen vanuit het perspectief van ondernemerschap. Tegelijk wil Eneco met haar partners een visie creëren voor het beste overheidsklimaat voor het energiebedrijf van de toekomst.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.